Γιόγκα

Ευτυχία είναι η αρμονία του σώματος, του πνεύματος και του νου.

Οι ρυθμοί και οι απαιτήσεις της ζωής έχουν αλλάξει πλέον κατά πολύ. Το να αφιερώνουμε λοιπόν λίγο χρόνο για εμάς, είναι ίσως το πολυτιμότερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας.

Έτσι κι εμείς θέλουμε να σας χαρίσουμε τα πολλαπλά οφέλη της γιόγκα, για να μας χαρίσει μια καλή ισορροπία, τόσο στο σώμα όσο και στην ψυχή μας.

Θα χαρούμε να ζήσουμε αυτό το ταξίδι μαζί.

Γνώρισε τις Υοga Instructors

Κρίστη Λουκά

Tο 'Kάρμα' ιδρύθηκε από την Κρίστη Λουκά μετά από χρόνια εμπειρίας και ενασχόλησης με τη Υoga, Pilates και τη γυμναστική γενικότερα, και μετά από πολλές και επιτυχημένες συνεργασίες της στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Κατέχει διακρίσεις ως αθλήτρια σε παγκύπριες, πανελλήνιες αλλά και διεθνείς διοργανώσεις στον τομέα του Fitness, του στίβου αλλά και της ενόργανης.

Γεωργία Ιωάννου

Διδάσκει μαθήματα γυμναστικής σχεδόν 30 χρόνια τώρα. Με Bachelor στη Φυσική Αγωγή από το Southern Illinois University και Bachelor in Dance από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Έχει επίσης διδάξει μαθήματα fitness που συμπεριλαμβάνουν stretching, strengthening, fitball, pilates, aerobic και step aerobic, weight training κ.ά.

Το πρόγραμμα Yoga έχει ολοκληρωθεί.
Σας ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας σε αυτό το όμορφο ταξίδι.Παρακαλούμε φροντίστε να έχετε μαζί σας:
yoga mat
ένα μπουκαλάκι δροσερό νερό
πετσέτα
ένα ζευγάρι κάλτσες


Στοιχεία επικοινωνίας

Θα ήθελες να μας πεις κάτι για σένα; Άφησε το μήνυμά σου, εδώ.

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους και προϋποθέσεις
Έχω διαβάσει και συμφωνώ με το περιεχόμενο περί προσωπικών δεδομένων